|
| ||||
| ||||
|
h1: Baslik h2: Giriş FORUMDISPLAY Bul Kod: $navbar Kod: <br /> <center> <h1 class="myh1">$foruminfo[title_clean]</h1> <h2 class="myh2">$foruminfo[description]</h2> </center> <br /> Bul Kod: $navbar Kod: <br /> <center> <h1 class="myh1">$thread[title]</h1> <h2 class="myh2">$foruminfo[title_clean]</h2> </center> <br /> Altına Ekle Kod: /* ***** H1 Tags ***** */
h1.myh1 {font-family: Arial; font-size: 20px;
color: #000000; font-weight: bold;}
h2.myh2 {font-family: Arial; font-size: 16px;
color: #000000; font-weight: bold;}
|
|
| |||
| |||
|
zoints seo kullananlar içinde aynı işlemi yapmamız yeterli olurmu sizce?
|
|
| |||
| |||
|
İlgili modifikasyon temanızla alakalı olmakla birlikte,eklenti düzeninizle bir ilişkisi bulunmamaktadır. Zorolan'a da bu bilgiyi paylaştığı için ayrıca teşekkür ediyor,konusunu sabitliyorum.
__________________ İletişim: yigit35[et]gmail[nokta]com (sadece e-mail) |
|
| |||
| |||
|
teşekkürler.deniyorum
|
|
| |||
| |||
|
bu ne işe yarıyor ?
|
|
| |||
| |||
|
__________________ Karagulum.Net |
|
| |||
| |||
|
Arkadaşımız çok önemli bir konuya değinmiş. Kendisine teşekkür ediyorum. Birçok webmaster forumunda bu uygulama vardır genelde. Arama motorları site içi başlıklandırmaya çok önem verir. Heading etiketinin site içersinde kullanılması sitenizin seo tokluğu açısından çok önemlidir.
|
|
| |||
| |||
|
Çok güzel bilgiler. Teşekkür ederim
|
|
| |||
| |||
|
arkadaslar ben ekledim bu hata geliyor Parse error: syntax error, unexpected '>' in /home/frmindir/public_html/forum/forumdisplay.php(275) : eval()'d code on line 2
__________________ Www.frmindir.com |
|
| ||||
| ||||
|
Düzenlediğin dosyaları eski haline getirip baştan denermisin, hata vermemesi lazım.
__________________ Dizi Yorumları |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |