|
| |||
| |||
|
evet arkdaşlar vbulletin sistemi için zoints mi uygulasak vbseo mu uygulasak bazı siter var ki zoinstsle vbseo kullananların üstünde tabi bazılarıda vbseo kullanıarak zoints den üstünde en iyisi hangisi sizce saten vbseo null kullanıyoz bunun bi etkside olabilr mi eğer vbseo ise foruma eklermsiniz ( netde null olanları var ) ve kurulumunu anlatrımısınız Konu areasa tarafından (24-03-09 Saat 02:26 ) değiştirilmiştir. |
|
| ||||
| ||||
|
Bu platformda wareze yer yok. Google'da ararsanız bulabilirsiniz. |
|
| |||
| |||
|
Düz yazmayı bile beceremiyorsun Sık sık nefes alıp verdin mi yazıyı yazarken? ![]() vBseo tabiki.. |
|
| |||
| |||
|
Kısaca paraya kıyabileceksen vbSEO, yok ben parama dokunmak istemiyorum dersen Zoints SEO. Ama şüphesiz ki en iyi vBulletin SEO sistemi vbSEO'dur.
|
|
| ||||
| ||||
|
Kesinlikle vBSEO derim. İçerik girmediğim forumumu 1 gün içinde takvim bağlantılarına kadar indexlettim. Zoint biraz daha zayıf kalıyor. Ancak paraya kıyamam dersen Zoints |
|
| ||||
| ||||
|
vBSEO gerçekten farkını ortaya koyamasaydı kimse 149 $ vermezdi. vBSEO satın alıp da memnun olmayan sadece bir forum biliyorum. Onlar da sadece blog sisteminde kullanıyorlar.
Konu beyzade tarafından (28-03-09 Saat 07:38 ) değiştirilmiştir. |
|
| |||
| |||
|
vBSEO'nun en büyük farkı, "güncel" ve "gerçekten faydalı" teknolojileri bünyesinde barındırmasıdır. "Hadi şunu da koyalım da maksat eklentimiz dolu gözüksün" mantığı ile hareket etmeden geliştirme ve iyileştirmeler yapılıyor. Panel içerisindeki her opsiyon gerçekten ilgi çekici olduğu gibi en büyük patlama 3.5 sürümü ile ortaya çıkacak.
|
|
| |||
| |||
|
vBseo nun avantajı ne arkadaşlar ? Daha ızlı indexlenmesimi. |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |