|
| |||
| |||
|
Zoints SEO'nun güvenlik açısından hiçbir sorunu yoktur.
|
|
| |||
| |||
| Teşekkürler
|
|
| |||
| |||
|
Arkadaşlar zoints seonun 2.3.2 en son sürümü ama sanırım en son sürümü hatalıymış şu anda onu mu kursak yoksa bunu mu vb versiyonum 3.8.4
|
|
| |||
| |||
|
paylasim icin tessekurler sorunsuz calisti.. Sorun yasayan arkadaslara yardımcı olurum... UCRETSİZ
__________________ Www.frmindir.com |
|
| |||
| |||
|
arkadaşlar ben kuramadım ve aşagıdakı hatayı aldım kurabılecek arkadaşlar varmı Warning: require_once() [function.require-once]: Unable to access [path]/includes/functions_zseo.php in [path]/includes/init.php(304) : eval()'d code on line 1 Warning: require_once([path]/includes/functions_zseo.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/includes/init.php(304) : eval()'d code on line 1 Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/cafepolis/domains/cafepolis.net/public_html/forum/includes/functions_zseo.php' (include_path='.:/opt/lsws/lsphp5/lib/php') in /home/cafepolis/domains/cafepolis.net/public_html/forum/includes/init.php(304) : eval()'d code on line 1 |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Selam hata galiba yedek yuklerken cikmis.. eger yedek yuklerken cikmissa zoint seo klasordeki dosyalari ekle sorun kalkar
__________________ Www.frmindir.com |
|
| |||
| |||
| sırf bu seo eklentisi için 3 gündür uğraşıyorum ne yaptıysam olmamıştı.Sabah saatlerinde burayı buldum ve bir daha denemek için üye oldum.Gerçekten üye olduğuma değdi sorunsuz yaptım çalışıyor.Herşey için teşekkürler.Emeklerinize sağlık ! |
|
| |||
| |||
|
Bunun için çalışıyoruz zaten RoyaL07.
|
|
| |||
| |||
|
bismillahir rahmanirrahim uyguluyacam inş çalısır
|
|
| ||||
| ||||
|
Selamlar. Bunu siteme kurduğumda neler olacağı hakkında biliglendirirmisiniz beni ? Şimdiden tesekkürler.
__________________ ANES MOTORLU ARAÇLAR Satış Müdürü Hakan Topçuoğlu 0216 414 13 30 0531 343 43 17 |
![]() |
| Etiketler |
| zoints seo, zoints seo 2.2.2, zoints seo kurulumu |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |