|
| ||||
| ||||
|
rekabetin fazla olmadığı bir kelime. "islami blog"da çıkıyomusun sen ona bak |
|
| ||||
| ||||
|
benim soy ad islamoglu olduğu içn, yoksa içerk dinsel flan değil, tabiki hepimiz islamoğluyuz!
|
|
| ||||
| ||||
|
Bak, 6 milyon sonuçtan 2. sıradasın ama senin bu sözde başarının SEO açısından hiçbir değeri yok. club44'ün dediği gibi bu kelimede rekabet yok, olmasına da gerek yok çünkü ayda 500 kere bile aratılmayan bir kelime grubu "aile blog" Ha, neden 6 milyon sonuç var, Google sistemi gereği... Çünkü aile ve blog kelimeleri olan milyonlarca sayfa indekslidir Google'da ve bu sorgu o siteleri de getirir. Ama "aile blog" kelime grubu konusunda en yakın sitelerden biri seninki, bi boka yarıyor mu? Hayır, yaramaz. Ben SEO'cu bile değilim bak neler biliyorum, sen kendini biraz geliştir İslamoğlu. Sonra gel burda böbürlen. |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
|
aile blog, zor bir kelime değil. Kelimenin zorluğunu google index sayısına göre belirleyemezsin. Google'da seo kelimesinde 183k sonuç var ama oyun kelimesinde 62k sonuç var. Ama gel gelelim ki oyun kelimesi seo kelimesine göre 100kat daha zor. Bence tam seo için, daha zor kelimelere yönelmelisiniz. Kendinizi seo yarışmalarında kanıtlayabilirsiniz. İyi çalışmalar. |
|
| ||||
| ||||
|
Karluk'un dediği gibi index sayısının önemi yok önemli olan https://adwords.google.com/select/KeywordToolExternal daki belirlediğin kelimenin aranma grafiğidir.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |