Birkaç Sorum var
herkese merhaba
1. 8 ay önce bir site kurdum wordpressle. Yazdıklarımı google da arayınca benim sitem çıkıyordu. Dolayısıyla hit geliyordu google dan. Sonra sitenin hostingi falan kapandı. Tekrar açtım 1 ay önce. Yazdıklarım google da çıkmaz oluyor. Yazılarım orjinal. Seo paketi kullanıyorum ama nerde yanlış var bilmiyorum. sitemap eklentisinide kurdum ama çalışıyormu bilmiyorum. Sitenin adı isfikri.net reklam olduğunu düşünürseniz silebilirsiniz. Bu iş zamanla mı olur ? Daha önce nasıl çıkıyordu hemen ? ücretli wordpress seo kullansam yararı olurmu ?
2-Diyelimki turkey.org sitesi bende. Bu kadar değerli bir isim diyelim.Ama milyarlarca turkey bilgisi var google da. Turkey kelimesinde 1. sayfada çıkmam ne kadar zaman alır ? içeriğim orjinal ve yabancı dilde . Almanca dilinde. 3-4 ay sonra sitemin adından dolayı 1. sayfada çıkabilirmiyim bunun için seo danışmanlarına ne kadar ödemeyliyim ? çünkü sitemin adında çıkmak istiyorum. Her gün orjinal içerik ekleyecem
3-isfikri google da indekslenmiş midir bakan olup yazarsa sevinirim. İsfikri.net diye arayınca hala joomla ile yapılmış site çıkıyor. Bunu nasıl değiştiririm ?
|