|
| |||
| |||
|
merhaba arkadaşlar, başlık biraz saçma oldu ama nasıl yazsam bilemedim . şöyle bir sorunum var, googleda yapılan arama sonuçlarında çıkan sitemin linkine tıklandığı zaman, sitemin ana sayfasına gidiyor. örnek: kullanıcı "istanbul çorap pazarı" şeklinde arama yapıyor. google sonuçlarında çıkan sitem şöyle gözüküyor: Çorap Firmaları - Çorapı İmalatı, Çorap satışı, toptan iç çamaşırı ...istanbul Şehir rehberi ( Tekstil Firmaları - Çorap Firması ) Sayfamızda ... toptan iç çamaşırı, Çorap pazarı, Çorap mağazaları, Çorap fabrikası, ... www.siteadresim.com- Önbellek - Benzer - halbuki benim sitemde istanbul çorap pazarı isminde bir yazı var ve adresi www.siteadresim.com/istanbul-corap-pazari şeklinde. ama google sonuçlarında istanbul çorap pazarıyla alakalı yazının descriptionu çıkıyor ama sayfa linki yerine ana sayfamın linki çıkıyor. bunu nasıl düzeltebilirim? wordpress 2.9.1 sürümü kullanıyorum ve all in one seo pack'ten başka bir plugin yüklü değil kurulumumda. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler Konu fernandotorrent tarafından (02-03-10 Saat 05:47 ) değiştirilmiştir. |
|
| |||
| |||
|
sitemap ekle alakası varmı yokmu bilmiyorum ama sitemap pluginin ekle ayrıca direk o sayfaya gitmemesi senin için bir avantaj olabilir. Site açısında gezme açısından |
|
| |||
| |||
|
fakat oda şöyle bir handikap doğuruyor, siteye giren kişi aradığı içeriğe ulaşamadığı için aniden çıkabiliyor, analitiklerden takip ettiğim kadarıyla bu oran yüksek oluyor...
|
|
| |||
| |||
|
evet cevap google sitemaps olayıymış. eklentiyi yükledikten sonra böyle bir sorunum kalmadı herkese teşekkürler |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |