|
| |||
| |||
|
Merhabalar wp kurulu bir sitem var . Tamamen özgün içerik kullandım sayfam önce 45 . sayfada çıktı sonra 12. sayfa sonra 10. ve 9.sayfada çıkmaya başladı. Bende o arada Meta tagları değiştirdim ve temayı da değiştirdim. İlave olarak dmoz.com url list google.com gibi linkleride sayfamın en altına ekledim sitem 1 haftadır sıralamada hiç çıkmıyor . 9. sayfada bile yokum. Ne yapmam gerekiyor şimdiden teşekkür ederim. sitem Sesli Chat Sesli Sohbet Sesli Goruntulu Chat Seslisohbet Goruntulu Chat |
|
| ||||
| ||||
|
Bunlardan başka birşey yaptın mı ayrıca sık sık tema veya meta tag değiştirmemelisin.
|
|
| |||
| |||
|
büyük ihtimalle siten kelime çoğunlugundan filitreye girdi Kelimelerinin % delerini düşür. Sesli Chat, Sesli Chat, Kameralı Sohbet, Sesli Sohbet, Görüntülü Sohbet, Chat Odaları, heryerde bunları fazlasıyla kullanmıssın azaltmalısın Cihan YILDIRIM Seo & Css Dünyası & Aşk |
|
| |||
| |||
|
Hayır onlardan başka birşey yapmadım. Sorun sayfa içerisinde iki kez <title> etiketini kullanmışım birde <meta name="description" bunuda iki kez kullanmışım o yüzden sayfam görünmüyormuş.
|
|
| ||||
| ||||
|
sanırım kodlardaki, <div taglarını kontrol etmen lazım, yada kodları eklersen yardımcı olabiliriz.
|
|
| |||
| |||
|
Meta tag kullanımın açıkçası pek etkin değil. Descriptions ve keywords değerlerini çok rutin kullanmışsın. Descriptions değerleri, sayfanın açıklaması olmalı. |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |