|
| ||||
| ||||
|
SEO Friendly Images, türkçesiyle SEO Dostu Resimler eklentisi ile sitenizin hitlerini arttırabilirsiniz.Bu eklenti blogunuzdaki resimlere sizin ayarladığınız özel başlık bağlantısını verir, böylelikle resim arama sonuçlarından da (google images vb) hit elde edersiniz. ![]() Ayrıca resme vermiş olduğunuz özel bağlantı, google arama sonuçlarında daha üst sıralarda çıkmanızı sağlar. Eklenti sayfası için buraya, indirmek için buraya tıklayın. İndirdiğiniz dosyayı .rar'dan çıkarın ve ftp'den wp-content/plugins klasörüne atın.wp-admin paneline gelerek eklentiler kısmından eklentiyi aktif hale getirin. Ayarlar>Seo Friendly Images sekmesine gelerek resimlerine özel bağlantılar verebilirsiniz.En iyisi kendisinin verdiği otomatik bağlantıdır. *Her yazdığınız yazıya resim koyarak, güzel bir hit elde edebilirsiniz. |
|
| |||
| |||
|
@Lucifer paylaşımın için teşekürler her yazılana girip tek tek teşekkür etme gibi alışkanlıklarımız yok Fakat bu eklentiyi duyurmayı bizde düşünüyorduk kısaca özetletmişsiniz, o yüzden hoşumuza gitti. İyi forumlar.
| |||
| |||
| Alıntı:
Bu arada teşekkürler paylaşımınız için. |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Ayarlar sekmesinde "TITLE" kısmına "%title" tagını verirseniz eğer, yazdığınız yazının başlığı aynı zamanda o yazının içine koyduğunuz resimlerin başlığı olarak belirlenir. Ör// Google adında bir yazı yazdığımızı varsayalım, bu yazıya resim eklediğimiz zaman otomatik olarak eklediğimiz resmin TITLE (başlık)'ı Google oluyor. |
|
| |||
| |||
|
anladığım kadarıyla şöyle oluyor: Alıntı:
|
|
| ||||
| ||||
|
evet, eklediğiniz resme yazının title kodunu veriyor.böylelikle resim aramalarında daha ön sıralarda çıkıyor, ayrıca resimde yazının başlığı geçtiği için SEO açısından da büyük bir katkısı var.
Konu Lucifer tarafından (18-04-09 Saat 07:16 ) değiştirilmiştir. |
|
| |||
| |||
|
anladım, çok teşekkür ederim.
|
|
| ||||
| ||||
|
Güzel bir tanıtım olmuş Lutifer,teşekkürler. Konuyu sabitliyorum.
__________________ İletişim: yigit@seoteknikleri.com (sadece e-mail) |
|
| |||
| |||
|
teşekkür ederim Nevan-Lucifer |
|
| ||||
| ||||
|
Teşekkürler. Bana göre resimlere yazı ile ilgili açıklayıcı isimler vermek daha iyi olur zaten wp otomatik olarak resimin ismine göre alt ve title ekliyor ayrıca yazıda resim bol ise her resimde yazı başlığı zararlı olur
|
![]() |
| Etiketler |
| images, seo, seo friendly images, wordpress |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |