|
| ||||
| ||||
![]() Wordpress'in resmi sitesinden alınan bloglarda kullanılan sayaç eklentisini kendi wordpress bloglarınızda da kullanabilirsiniz. Wordpress.com Stats eklentisi ile hem grafik üzerinde hemde yazılı olarak, sitenize kaç kişi girmiş, en çok tıklanan sayfalar, nerelerden girmişler (referres) vs gibi bir çok sonuca kendi admin panelinizden ulaşabilirsiniz. Eklentiyi sayfasına gitmek ve eklentiyi indirmek için buraya tıklayın. İndirdiğiniz dosyayı FTP'den /wp-content/plugins/ içine atın.Admin paneli>Eklentiler kısmından FTP'den attığınız dosyayı aktif hale getirin.Bunu yaptığınızda sizden API KEY istiyecektir.Bunuda Wordpress.com adresine tıkladıktan sonra üye olarak profilinizden alabilirsiniz.Size verdiği API KEY'i yazdıktan sonra bir sorun olmuyacaktır. Ekran Görüntüleri ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
|
WordPress i kullanan ve tanıyan bir kişiyimdir. Wordpress sisteminin doğallığını pek fazla bozmamak gerek. Bu tür istatistik eklentileri wordpress sisteminde ağırlaştırma yapıyor ve veritabanında şişmeler meydana geliyor. Açıkçası pek fazla tavsiye etmiyorum. Host firmanızdan istekte bulunun. Hostunuzda bir istatistik sistemi bulunsun. Ör: Webalizler. Aslında bu sorununda altından kalkabilirsiniz ama hostunuz iyi olmalı vs. Açıkçası sitenizi orjinal hızına getirebilmek için gerçekten büyük bir çaba göstermeniz gerebilir.
|
|
| |||
| |||
|
Gerçekten güzel bir eklenti tanıtımı olmuş Lucifer,teşekkür ediyorum. Wassup eklentisi de alternatif olarak güzel işler çıkartabiliyor. Bu arada hep merak ediyorum,Wordpress neden API zorunluluğu veriyor ?
__________________ İletişim: yigit35[et]gmail[nokta]com (sadece e-mail) |
|
| |||
| |||
|
Şuan zaten API üzeri bir araştırma yapıyorum. Tam anlamıyla ne işe yaradığı , ne işlevler üzerinde kullandıldığı gibi vesaire. :-) Eğer tam manasıyla istediğim bilgilere ulaşırsam anlatırım burada.
|
|
| |||
| |||
|
güzel eklenti, kullanıyorum, teşekkürler
|
![]() |
| Etiketler |
| eklenti, plugins, stats, wordpress, wordpress.com stats |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |