|
| ||||
| ||||
|
Paramızla rezil oluyoruz derler ya Wp seo eklenti yazarlarına sorunu net şekilde bol örnekli videolu olarak bildirdim ama hala sorunu çözmediler belki 2 ayı geçiyor bende forumlarda konu açıp zor farkedilen hatayı bildirmek istedim Ne kadar çok kişi durum hakkında eklenti yazarlarına dönüş yaparsa sorun o kadar çabuk çözülür diye düşünüyorum Ben sorunu Türkçe wordpress kurulu sitelerde gördüm belki ingilizce olanlardada vardır ama sanmıyorum Wp seo hatası; Eğer anahtar kelime ayarlarınız yazı içinden rastgele alınıp oluşturuluyorsa (excerpt of the current post seçeneği) bazı yazılarda keywords bölümü boş kalıyor örneğin 30 yazıdan 5..10 tanesi keywords içermiyor Kod: <meta name="keywords" content=" " /> şeklinde boş kalıyor zaten eklentinin en can alıcı noktalarından birisi yazı içinden kelimeleri alıp keywords olarak belirlemesi buda sorunlu olunca ne anlamı kaldı Ücretli Wp seo kullanan kişiler sitelerindeki yazıları kontrol ettiğinde bazı yazıların sorunlu olduğunu görecekler
__________________ 320volt.com Elektronik ve biraz daha fazlası Konu gevv tarafından (05-08-10 Saat 08:36 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
| Etiketler |
| wp seo hata, wp seo problem |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |